sâmbătă, 16 iulie 2011

Intalnirea Bobocilor de Iorga

Hei! Tocmai azi am asistat la intalnirea bobocilor din Iorga. Am ajuns eu acolo,emotionata,si am inceput sa ma prezint pe la toti bobocii sositi. Dupa scurt timp lumea a inceput sa se adune ,formandu-se grupulete. Am incercat sa fac cunostinta cu toti bobocii,si pot spune ca am facut cunostinta cu majoritatea. Dar pot recunoaste ca nu stiu nici pe jumate numele celor cu care am facut cunostinta,dar toti au fost de treaba si emotiile de la inceput au trecut cu timpu.

Mi-am ales un grup destul de primitor si am ales sa merg cu ei pana la o terasa din Herastrau. Acolo am ras,am facut schimb de id-uri si parca ne cunosteam dintotdeauna. Ceilalti(destui de numerosi si ei) au ales sa mearga ba cu hidrobicicletele ba sa se bronzeze pe iarba din "Gradina Japoneza".

Dupa ce toti ne-am facut comozi pe scaune,am inceput sa comandam bauturi de tot felul.Eu una,impreuna cu inca cinci boboci,am ales baututa "Safe Sex"(tin sa spun ca era non-alcoolica!),care a fost extraordinara si care ne-a amuzat de la numele incitant pe care il purta.

Dupa aceea am ales sa-i urmam pe cei care s-au dus inainte sa se plimbe cu hidrobicicletele. Acolo a urmat o alta portie de rasete si distractie pana la maxim.
Am avut cu adevarat o intalnire cum nu se putea mai bine.

3 comentarii: