vineri, 16 aprilie 2010

Fanteziile lui Chifteluta

De data asta o sa spun minunatele perle ale lui Chifteluta,prietenul meu care ma huiduieste si vorbeste cu peretii...si am uitat sa spun:alearga ca un disperat fluturand mainile in aer ca un robot defect..
Daca o luam cu inceputul am putea sa explicam de unde vine porecla asta:Intr-o zi frumoasa de primavara(cred),prin clasa 5/6(nu mai tin minte exact)vestita Chifteluta mergea prin curtea scolii vorbim cu cel mai bun prieten al sau:peretele(macar peretele nu spune secretele:))).In acelasi timp Polo arunca cu o piatra in aer..Chifteluta privind piatra in aer si urmarind-o cu degetul spune:Chiftelutaaa!!..deznodamantul? Piatra i-a cazut in cap=)). Si de atunci a fost descoperita pasiunea sa pentru chiftele(cu sos sau fara inca nu am aflat):)).
Cred ca va intrebati:O avea vreo vorba preferata? ei bine are: Sanchi-Puti-ce inseamna?pana nici Da Vinci nu ar stii...asa ca ce?va asteptati sa stiu eu?..va inselati..;))
Cum si titlul spune,exista niste fantezii ale marelui cosmonaut:))-si anume:vrea sa ajunga vanzator de chifetele pe Marte sau depinde daca gaseste bilete pentru Pluto..ciudata ideea nu?...dar nu se stie niciodata..nu-i asa Chifteluta??!!=))
Cate as mai avea de spus in privinta lui Chifteluta..dar timpul nu imi mai permite..asa ca vorbim;)

2 comentarii: